Erica C. Évzáró

Közel másfél órás gálaműsorral zárta le tizenhetedik tanévét az Erica C. Dance School ózdi iskolája. Az ifjú táncosok az elmúlt hónapokban tanult koreográfiákat egy nagy mixbe gyúrták egybe, így mutatva be azokat a nagyközönségnek. A program végén több különdíjat is kiosztottak, idén először a „Jól tanulok, Jól táncolok” oklevél is gazdára talált.

Két éve volt ennyire sűrű programunk a tanév során – így foglalta össze Zsámbokiné Vadas Szilvia, az ózdi hip-hop tánciskola vezetője a mögöttük álló hónapokat. Az Olvasó számukra fenntartott termében nyolc csoport tréningezett folyamatosan. A lelkiismeretes munka pedig eredményességgel is párosult, hisz a versenycsoportok idén is sok szép sikerrel öregbítették a tánciskola hírnevét és a Total Dance Fesztivál nagyszínpadáról sem hiányoztak az ózdi táncosok, akik a hónap végén a VII. Látványtánc Európa-bajnokságon is megmérettetik magukat.

„Ebben a tanévben jöttek olyan új arcok és új karakterek hozzánk, akik új lendületet adtak nekünk. Nagyon örülök, hogy nem csupán a kicsi gyerekeket íratták be hozzánk tavaly szeptemberben, hanem az általános iskolák felső tagozatos diákjai közül is érkeztek a csoportokba gyerekek. Én most azt érzem, hogy egy új táncos generáció van Ózdon kialakulóban, felnövőben” - fogalmazott Zsámbokiné Vadas Szilvia, az ECDS Ózd iskolavezetője.

A hagyományokat folytatva a záróvizsgán több táncos egyéni elismerést is átvehetett. A „Jól táncolok, jól tanulok” különdíjat a B.Branch csoport tagja, Alföldi Hanna vehette át, az iskola ösztöndíját a szintén B.Branchos Kiss Emília kapta. Az Év táncosának Gyenes Rékát választották meg.

„Keserűségre, bosszankodásra egyáltalán nem volt okunk az idei tanévben. Nagyon jó eredményeket értünk el a versenyeken, a miénk a legjobb csoport, nagyon jól érzem magam benne. Számomra nagyon jó volt ez a tanév” - nyilatkozta Gyenes Réka, a Next Wave táncosa.

A tanév során az ózdi hip-hop tánciskolának tizenkét olyan növendéke volt, akik valamennyi foglalkozáson jelen voltak, ők a „Táncarcok” elismerést vehették át a záróvizsgán.

 

 

Forrás: ozd.hu

Twitter
Vissza