A TŰZOLTÓZENEKAR A CLASS FM-MŰSORÁBAN

A miskolci „Szép korúak házában” Mészáros Mária néni hétfőn ünnepelte a 104. születésnapját. Megyénk legidősebb lakosát meglepetésre köszöntötte a Class FM rádió a reggeli műsorában.

A műsor vezetője, Sebestyén Balázs érdeklődött az otthon vezetőjétől, hogy mi a néni kívánsága, mivel lephetnék meg a születésnapja alkalmából. Marika néni kívánsága az volt, hogy szeretne egy igazi tűzoltózenekart hallani. A Class FM  megkereste az Országos Katasztrófavédelem parancsnokságát, hogy felvegyék a kapcsolatot egy tűzoltózenekarral. Az országos parancsnok az ózdi zenekart javasolta. A reggeli műsor vezetői felvették a kapcsolatot Szabó Sándorral, az Ózdi Tűzoltózenekar karmesterével. Az együttes nagy örömmel vállalta el a születésnapi fellépést. Az Ózdi Tűzoltóság biztosította a zenekar tagjai szállítását, s hétfőn reggel indultak Miskolcra.

Miskolcon az Eperjes úti otthonban a lakók előtt titokban maradt a szervezés, akik nagy meglepetéssel vették tudomásul, hogy egy igazi tűzoltózenekar hangol az otthon ebédlőjében. Kilenc órakor kezdődött a koncert. 9 óra 15 perckor a Class FM stúdiójából Sebestyén Balázs élő adásban köszöntötte Mária nénit, akit a Rákóczi Ferenc műsorvezető személyesen köszöntött az otthonban, s interjút is készített az ünnepelttel. Baleda Edit a miskolci I-es számú postahivatal vezetője Illés Zoltán, a Magyar Posta Zrt. vezérigazgatója köszöntő szavait olvasta fel. (Mészáros Mária néni 50 évet dolgozott postásként.)  Rákóczi Ferenc műsorvezetőnek Orbán Dezső, zenekarvezető mutatta be az együttest, melyet élőadásban közvetített a Class FM, majd folytatódott a koncert. Az előadás végén a száz főnyi közönség vastapssal búcsúztatta a zenészeket.

 

Fotók az eseményről: itt.

Forrás: ÓMI

Twitter
Vissza