Ma
ELMARAD! Presser Gábor szerzői estje

Gag Management Produkciós Iroda közleménye:

"Tekintettel Magyarország Kormánya által a mai napon kihirdetett egészségügyi veszélyhelyzetre a Gag Management Produkciós Iroda az általa meghirdetett koncerteket új intézkedésig FELFÜGGESZTI!

Az egészségügyi veszélyhelyzet megszűnésével a koncertek természetesen megrendezésre kerülnek.

A megvásárolt belépők az új időpont kihirdetéséig illetve az új időpontra is érvényesek. Amennyiben sajnálatosan a jegytulajdonosnak valamilyen okból nem megfelelő az új időpont akkor a jegyek a váltás helyén az új időpont hivatalos kihirdetése után visszaválthatók.

Jelen intézkedésünk az alábbi koncerteket érinti: Balázs Fecó - Szentes,

Presser Gábor - Ózd,

Koncz Zsuzsa - Miskolc,  Balázs Fecó - Szombathely, Balázs Fecó - Eger, Anyák-napi koncert- Debrecen."

Presser Gábor szerzői estként aposztrofálja ezt a rendhagyó koncertet, melynek címe: Dalok régről és nemrégről. S ha bár e cím alatt számtalan koncertet adott már, garantálható, hogy kétszer ugyanarra a koncertre nem tud beülni a kedves koncertlátogató. Erre nem csak a hatalmas életmű - Omega, LGT, számtalan másoknak írt lemez, színházi darab - hanem „Pici bácsi” közönség iránti alázata, hihetetlen kreativitása, rögtönzőképessége és bölcs, sztoikus humora a garancia. „Szeretek filmzenét, színházi kísérőzenét, balettet írni… de a dalírástól sehogy sem lehet engem eltéríteni, a végén mindig oda lyukadok ki. Zeneszerző vagyok, aki néha elénekli a dalait.” A zeneszerző hosszú pályafutásának majd minden fejezetéből idéz majd, de nem csak a dalokat játssza, hanem kis történeteket is mesél hozzá. A mostani koncert exkluzivitását tovább fokozza, hogy olyan, általa is nagyra becsült vendéget hívott meg, aki önmaga is képes megtölteni egy - egy koncerttermet. Szabó Tamás - ha úgy teszik hab a tortán – de nem csak…

PRESSER

 Vissza