Szellemi úton

Bruno Gröning munkásságáról vetítettek filmet a Városi Könyvtárban. Az ötvenes évektől a szellemi gyógyító sikere töretlen az egész világon. Az ő tiszteletére jött létre a Bruno Gröning Baráti Kör is, akik a hétvégén igyekeztek Ózd lakóival is megismertetni a német tudóst.

Bruno Gröning

Bruno Gröning nem volt orvos, sem akadémikus. Azt vallotta, hogy semmilyen új tudást nem ad át az embereknek, csak azt ami mindig is tudható volt, de elfelejtődött. Most az ő munkásságáról láthattak több kisfilmet az érdeklődők az ÓMI Városi Könyvtárban. A dokumentumfilm Bruno Gröning életét és munkásságát öleli fel. A „Csodadoktor” nyomába ered, eredeti archív felvételek és dokumentumok alapján.

„A Bruno Gröning Baráti Kör a világon az egyik legnagyobb szellemi egyesülés. Bruno Gröning nevét viseli, aki ráhagyott az emberiségre egy olyan módszert, ami által regenerálódhatnak az emberek. Olyan gyógyulásokat élhetnek meg, amit már sok esetben az orvosok sem tudnak megtenni a betegek érdekében. Ez itt pedig megtörténik” - mondta Ráski Lászlóné, a Bruno Gröning Baráti Kör tagja.

A német férfi nem tekintette magát vezetőnek, csupán közvetítőnek. Gyógyításainak híre terjedt az egész világon, betegek tízezrei keresték fel. Hazánkban és térségünkben is nagy népszerűségnek örvendnek tanításai.

„Az életemben nagyon sok probléma volt. Három gyermekem egyedül neveltem. Már annyira megszállt a félelem a sok gondtól, hogy esténként rettegtem. Akkor beütöttem a Google-ba, hogy „mindenkinek joga van a gyógyuláshoz” és véletlenül találtam rá a baráti körre. Pár sort olvastam a Forradalom az orvostudományban című könyvből és az nagyon megragadott. Felkerestem a baráti kört, elmentünk egy bevezető előadásra Miskolcra a fiammal és anyukámmal. Onnantól kezdve vége lett a félelmemnek. Biztonság és szeretet érzése töltötte ki a lényemet” - fogalmazott Klimann Zsuzsa.

„Nem voltam nyitott erre a baráti körre, mert ugye a lényege Bruno Gröning tanításának, hogy visszataláljunk az isteni útra. Mivel én nem igazán hittem Istenben, ez a gondolat kétséggel érintett. Aztán úgy gondoltam, hogy mivel Bruno Gröning is azt mondta, hogy mindent meg kell tapasztalni, én elmentem a bevezetésre és az a pozitív érzés ért, hogy teljesen megnyugodtam. Sokkal több erőt, energiát kaptam. Azóta az életem teljesen megváltozott” - hangsúlyozta Mózsik Lajosné.

Gröningel kapcsolatban rendkívül sokféle, szélsőséges gondolat ütötte fel a fejét. Sokan vélekedtek úgy, hogy kigyógyultak a több éves depresszióból, porckorongsérvből vagy a bulimiából tanításai által.

Forrás: www.ozd.hu

Twitter
Vissza