Sokszínű programok

Ebben az esztendőben is színes programokkal várják az ózdiakat a Magyar Kultúra Napja alkalmából. Az Ózdi Művelődési Intézmények hétfőtől egészen szerda délutánig biztosítanak majd elfoglaltságot a látogatóknak.

203_0_300.jpg

Az ÓMI több egysége is bekapcsolódik a szervezésbe, így például január 21-én Szakács Barna festőművész kiállításán, valamint január 23-án a „Vallomások a szülőföldről” elnevezésű könyvbemutatón vehetnek részt az érdeklődők. A legszélesebb paletta ebben az esztendőben is az Olvasóban áll majd rendelkezésre.

„Szokásosan január 22-én a Magyar Kultúra Napján tartjuk meg ünnepi gálaműsorunkat a színházteremben. Ennek keretén belül adjuk majd át az Ózdi Művelődési Intézmények igazgatótanácsa által alapított: „A művelődésért díjat”. Ezt megelőzően és ezt követően is sok-sok színes programmal gazdagítva várjuk a látogatókat. Megelőzve három kiváló kiállítást fogunk megnyitni. A gálaműsort követően pedig egy nagyszerű irodalmi zenés műsorra hívjuk meg az érdeklődőket” - nyilatkozta Pappné Szalka Magdolna, az Ózdi Művelődési Intézmények igazgatója.

Twitter
Vissza