Tervezd meg kedvenc könyved borítóját!

Újratervezés címmel hirdet pályázatot általános iskolások részére az ÓMI Városi Könyvtár a Gyerekesély az ózdi járásban projekttel közösen. A felhívás lényege, hogy a diákok egy általuk kedvelt könyv borítóját készítsék el tetszőleges technika felhasználásával.

Tervezd meg kedvenc könyved borítóját!

Létrehozhatják kézzel, azaz rajzolhatnak, festhetnek, vagy más módon is megalkothatják, de akár digitális formában is megvalósíthatják a művet. Azonban egy fontos elemre oda kell figyelniük: csak a saját szellemi terméküket adhatják be, mivel a zsűri leellenőrzi majd annak eredetiségét. A beérkezett pályamunkákat kategóriánként értékelik majd, a benyújtási határidő április 30-a. Bővebb információ és a nevezési lap az ÓMI Városi Könyvtár Facebook-oldalán érhető el.

„Újratervezés című alkotói pályázatunkkal az a célunk, hogy a gyerekek meg tudják jeleníteni kedvenc irodalmi élményeiket, kedvenc irodalmi műveiket egy alkotás formájában. Emellett az oktatás színesítésére is szeretnénk ezt a pályázatot felhasználni. Ajánljuk pedagógusoknak különböző tanórák színesítésére, kötelező olvasmányok feldolgozásához, illetve digitális kompetenciák fejlesztéséhez is” - mondta Kovács Adrienn, gyermekkönyvtáros.

Forrás: www.ozd.hu

Twitter
Vissza