IV. Hétvölgy Fesztivál - Fesztiváli hangulat

Jó hangulatban kezdődött meg a IV. Hétvölgy Fesztivál. Már a délutáni órákban hatalmas tömeg gyűlt össze a Bolyki főút lezárt szakaszán felállított színpadnál. Az est során olyan hírességek léptek fel, mint az USNK vagy a Kowalsky meg a Vega. A program szombaton is vasárnap is folytatódik Szandival, Király Viktorral és a Magna Cum Laudéval.

IV. Hétvölgy Fesztivál

A napközbeni esős időjárás ellenére napsütésben vette kezdetét a IV. Hétvölgy Fesztivál az Ifjúsági Parkban. Elsőként az ózdi kötődésű Annamary lépett színpadra, aki az egyik zenei csatorna felfedezettje. Már ekkor több tucat néző mozgott a ritmusokra. Ezt követően a Desperado következett. A háromtagú formáció fellépésén többen táncra is perdültek.

„Nagyon szépen meg van szervezve. Csak dicsérni lehet, nagyon jó minden. Én ki szoktam jönni, de ilyen szervezett Hétvölgy Fesztivált még nem láttam” - emelte ki Varga Józsefné.

„Szerintem egész jó a program. Egész sok fellépő lesz, és ezért is jöttünk, mert meg akarunk nézni elég sok mindenkit. Szerintem mostantól egészen estig itt leszünk” - nyilatkozta Dobi Laura Janka.

Ahogy haladt az idő, úgy nőtt a tömeg és a hangulat csak fokozódott. Sorra érkeztek a sztárok, így színpadra állt Gáspár Laci, Zoltán Erika, Csordás Tibor és az USNK elnevezésű rap duó is, akiket kitörő örömmel fogadtak a rajongók. Az est utolsó fellépője előtt Janiczak Dávid szólt a megjelentekhez és elmondta, hogy értük lett létrehozva a program, hogy méltón ünnepelhessék a város 70. születésnapját. Ezután a Kowalsky meg a Vega zenekar másfél órás koncerttel örvendeztette meg a közönséget.

„Én nagyon örülök, hogy Ózdra is eljutottunk, főleg azért, mert a tavalyi tizenöt éves jubileumi turnénkat nem tudtuk itt bemutatni. Tulajdonképpen majdhogynem arról lesz szó, nyilván egy kicsit megváltoztatott programmal. Tizenöt éve voltam utoljára Ózdon, ahhoz képest azt gondolom, hogy küllemben rengeteget változott a város. Nekem egy kellemes meglepetés” - hangsúlyozta Szórád „Jimmy” Csaba, a Kowalsky meg a Vega basszusgitárosa.

A fesztivál szombaton és vasárnap is folytatódik. Akkor olyan előadók lépnek majd színpadra, mint Szandi, Király Viktor vagy a Magna Cum Laude.

Forrás: www.ozd.hu

Twitter
Vissza