Hadházi László önálló est - ÚJ IDŐPONT
 
Dumaszínház hivatalos közlemény:
 
"Kedves Nézőink!
 
A március 30-i 19.00 órás MEGYÜNK A LEVESBE - Hadházi László önálló estje, műsorvezető: Musimbe Dennis c. előadásunk a Városi Művelődési Központban a Magyarország Kormánya által kihirdetett vészhelyzet miatt elmarad.
Az előadást hosszas szervezés és egyeztetés után sikerült másik időpontra áttennünk."

Hadházi László önálló estje

 

Az új időpont: 2020. szeptember 18. 19.00, az előadás helyszíne változatlan.

 

"Amennyiben megfelel Önöknek az időpont, a belépőjegyük automatikusan érvényes az új előadásra, ugyanarra a helyre, azzal egyéb teendőjük nincsen.
 
Ha az időpont nem felel meg, kérjük az ugyfelszolgalatvidek@dumaszinhaz.hu e-mail címre jelezzék visszaváltási igényüket április 19-ig, hogy ezt továbbíthassuk az jegyértékesítési partnerünknek, az Interticketnek. Önök azonban dönthetnek úgy, hogy nem kérik a belépőjegyek visszaváltását, támogatva ezzel a Dumaszínház fennmaradását. Kérjük, fontolják meg ezt a lehetőséget is, mivel ebben a rendkívüli helyzetben nagy segítséget jelent számunkra. Amennyiben nem online vásárolta jegyét, akkor a vásárlás helyén tudja visszaváltani, ha ezen intézmény zárva tart, a visszaváltásra az újranyitás után tud sort keríteni. Amennyiben a módosított időpont idejéig nem szűnnek meg a járványügyi intézkedések, ismét új időpontot egyeztetünk és ugyanilyen formában jelezzük Önöknek.
 
A visszaváltás folyamatosan történik, mivel partnerünknek, az Interticketnek is rendkívüli munkateherrel kell megküzdenie.
 
Ha otthonában szeretné követni fellépőinket, jövő héttől nézze a http://dumatv.hu oldalt!
 
Üdvözlettel:
A Dumaszínház csapataDumaszínház - rendkívüli közlemény!
 
"Kedves Nézőink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Magyarország Kormánya által bevezetett veszélyhelyzet miatt a 100 fősnél nagyobb létszámú előadásaink elmaradnak 2020.03.12-től. Ezen előadások listáját a levél végén találja. Ez az intézkedés a veszélyhelyzet visszavonásáig él. Amennyiben tudjuk, az előadást pótoljuk, erről nézőinket a március 31-ig az általuk megadott e-mailcímen vagy telefonszámon, illetve a helyszín Facebook oldalán értesítjük. Amennyiben a pótelőadás időpontja nem megfelelő, a jegyeket április 30-ig visszaváltjuk. Ez utóbbiról is mindenkit egyénileg értesítünk. A vacsorajegyeket ugyanígy be lehet cserélni a Corvin Dumaszínházban vagy április 30-ig visszaváltjuk. Az április 1-je utáni jegyekről a Kormány döntésének függvényében értesítjük a nézőket.
 
A járványügyi intézkedésekkel nem érintett előadásokra továbbra is elérhetők jegyek. A Kompót Dumaklubban meghirdetett előadásainkat megtartjuk, a műsorváltozásról honlapunkon folyamatosan tájékoztatjuk Önöket."
Twitter
Vissza