Folytatódik a Pózdium

Alföldi Róbert lesz a Pózdium következő vendége. A színész, rendező a koronavírus-járvány miatti kényszerszünet után, július 20-án érkezik városunkba. A helyi közreműködő ezúttal Vámos Fruzsina és Szaka Attila lesznek. Ingyenes belépőjegyek július 8-án 16 órától igényelhetőek az Olvasó jegypénztárában. A beszélgetést később az Ózdi Városi Televízió műsorra is tűzi.

Alföldi Róbert

Az Ózdi Városi Televízió eddigi legnagyobb produkciója, a póZdium tavaly októberben indult útjára. Az első vendég akkor Ábel Anita színész, televíziós műsorvezető volt. Azóta még Palya Bea, Lakatos Márk, Szinetár Dóra és Mautner Zsófi is ellátogatott az Olvasóba, ahol Bukovinszky Zsolt, a televízió ügyvezető-főszerkesztője volt a beszélgetőpartnerük. Mindannyian rengeteg érdekességet, vidám és megható történetet meséltek el, a legutóbbi előadáson Mautner Zsófi azt is kifejtette, miért tartja magát – az ő szavaival élve – főzőnőnek.

Márciusban Alföldi Róbert színész, rendező lett volna a következő sztárvendég, azonban – mint az élet oly sok más területén – közbeszólt a koronavírus-járvány. A veszélyhelyzet és a bevezetett óvintézkedések miatt el kellett halasztani a beszélgetést. Noha eddig erre az állomásra mutatkozott a legnagyobb érdeklődés, a legfontosabb a nézők és a vendégek egészsége volt. Az ózdiak így közel öt hónapig maradtak póZdium nélkül, a rendkívüli jogrend visszavonásával azonban megnyílt a folytatás lehetősége.

„Hosszas egyeztetés előzte meg azt, hogy meg tudjuk most hirdetni a következő alkalmat, július 20-át. Pont azzal a beszélgetéssel folytatjuk a sorozatot, ami elmaradt: Alföldi Róbert érkezik majd, valamint Szaka Attila és Vámos Fruzsina lesznek a helyi közreműködők. Úgy tudjuk, úgy gondoljuk, hogy semmilyen különleges óvintézkedésre nem lesz már szükség ezen alkalommal, és tudjuk biztosítani a kétszáz főnek azt, hogy a helyszínen is találkozhassanak a rendező-színésszel” - nyilatkozta Bukovinszky Zsolt, az Ózdi Kommunikációs Nonprofit Kft. ügyvezető-főszerkesztője.

Alföldi Róbert vendégszereplésére július nyolcadikán délután négy órától, az Olvasó jegypénztárában lehet majd igényelni az ingyenes belépőket. A következő hónapokban a tervek szerint nem változik a vendégek sorrendje, így szeptemberben Esztergályos Cecília, októberben Oláh Ibolya érkezik a póZdiumra.

Forrás: www.ozd.hu

Twitter
Vissza