Indul a 65-ös járat!

Mindkét túranapon az ÓMI „Olvasó” elől indulva közel egy órás különleges programon vehetnek részt az előre jelentkezett személyek, családok, csoportok.

Járt már Ön a Rom-színpadon? Ismeri részleteiben a Kultúrgyár projekteket? Tudja, hogy hol épült az Ovi-foci pálya vagy a fiatalok kedvence az Extrém sportpálya? Hallott már arról, hogy hamarosan naperőmű segíti a városi strandfürdő és a távhő meleg víz ellátását?

Részleteiben ismeri a város múltbéli örökségeit, építészeti értékeit? Gyönyörködött már a megújult béketelep parkjaiban, a városközpont ékességeként megjelenő Tehetséggondozó Központban? Tudja, hogy Sajóvárkonyon hamarosan egy új palackozó üzem segít a munkanélküliség felszámolásában?

Ebben az évben ünnepli Ózd várossá nyilvánításának 65. évfordulóját, így ebből az alkalomból útjára indul az ingyenes 65-ös városnéző buszjárat, mely egy tervezett útvonalon járva bemutatja a város múltbéli örökségeit, különlegességeit, valamint a jelen legújabb vívmányait, az utóbbi évek eredményeképpen beindult, illetve megvalósult projekteket.

Higgye el, és a buszból körbepillantva győződjön meg Ön is, hogy egy élhető, dinamikus várossá fejlődik településünk Ózd.

1. túranap: 2014. június 7. szombat
2. túranap: 2014. augusztus 20. szerda

Mindkét túranapon az ÓMI „Olvasó” elől indulva közel egy órás különleges programon vehetnek részt az előre jelentkezett személyek, családok, csoportok.

Indulási időpontok: 9.00, 10.30, 12.00, 13.30, 15.00, 16.30, 18.00

A városnéző programra jelentkezhet személyesen az Olvasóban Takács Annánál, telefonon a 06/30/488-7122-es vagy a 48/570-470-es számokon, vagy küldjön egy e-mailt a résztvevők létszámának, indulási napjának, időpontjának megjelölésével a info@ozdolvaso.hu címre. A 65-ös járaton személyesen is találkozhat a város vezetőivel (a busz idegenvezetőivel) és emlékül a túra végén egy ózdi képeslapot is kap ajándékba.

 

 

Twitter Share on Google+
Vissza