Megnyitotta kapuit

Kiss Ádám Világvégre című önálló estje volt az első rendezvény, amelyet a járvány harmadik hullámának végén már közönség előtt rendezhettek meg az Olvasóban. Az újonnan létrejött Ózdi Művelődési és Kommunikációs Nonprofit Kft. életében pedig ez volt az első színpadi előadás.

Kiss Ádám önálló estMegtartották tegnap az első rendezvényt az Olvasóban. A nemrégiben megalakult Ózdi Művelődési és Kommunikációs Nonprofit Kft. (ÓMÉK) életében ez volt az első szervezett esemény. Az intézmény igazgatója elmondta, hogy a védettségi kártya hiánya miatt most sokkal kevesebben tudnak részt venni a Dumaszínház programján.

„Több szempontból is első ez a rendezvény. Egyrészt azért első, mert a harmadik hullám után most van először színpadi program az Olvasóban. Másrészt első rendezvény ez az Ózdi Művelődési és Kommunikációs Nonprofit Kft. életében is. Igaz, hogy telt házas szokott lenni a Dumaszínház, de sajnos most a kötelező védettségi igazolvány miatt csak negyed ház lesz jelen. Reméljük, hogy változni fog ez is hamarosan!” - nyilatkozta Bukovinszky Zsolt, az Ózdi Művelődési és Kommunikációs Nonprofit Kft. igazgatója.

Körülbelül 150-en vettek részt az eseményen. Bukovinszky Zsolt kifejtette, hogy a védettségi igazolvány, mint feltétel, kormányrendeleten alapszik, a maszk használata viszont egyelőre az intézmény saját biztonsági előírása. Kiss Ádám önálló estje, a Világvégre című előadás műsorvezetője Elek Péter volt, aki elmondta, hogy nagyon nehezen viselték az elmúlt időszakot, és már várták, hogy újra a nézők előtt állva szórakoztathassák a közönséget.

„Most nagyon izgatottak vagyunk, és örülünk, hogy itt lehetünk. Ez a harmadik állomás, amióta már mehetünk. Az első kettő nagyon jól sikerült, és bízunk benne, hogy ez is jól fog sikerülni” - mondta Elek Péter, humorista.

Ezzel az előadással ketten járják az egész országot. Fellépésük lesz még többek között Budapesten, Lajosmizsén és Siklóson is. A hónapokig tartó bezártság után az érdeklődők nagy kedvvel és örömmel érkeztek a rendezvényre.

„Végre el tudtunk jönni már a családdal egy kicsit kikapcsolódni, nagyon vártuk. Ezután a hosszú másfél év után ideje volt, hogy egy kicsit együtt tudjunk lenni, és végre színházi térben tudjunk együtt egy kicsit szórakozni. Bízunk benne, hogy újra sikerül visszatérni a régi kerékvágásba, és visszatérünk a normális életünkhöz” - fogalmazott Balázs Zoltán.

„Örülök neki nagyon, mert GYES-en lévő kismama vagyok, és örülök, hogy végre valami programot csinálhattunk” - hangsúlyozta Győrfi Eszter.

A humoristák rendezvényei sok érdeklődőt vonzanak, azonban voltak, akik a védettségi igazolvány hiánya miatt kénytelenek voltak visszavinni jegyeiket az Olvasóba. Az ÓMÉK következő eseménye a Múzeumok Éjszakája lesz, amit az Ózdi Muzeális Gyűjtemény és Gyártörténeti Élményparkban szerveznek meg.

Forrás: www.ozd.hu

Twitter
Vissza