Idén is sikeresen

Negyedik alkalommal is sok érdeklődőt vonzott az Adventi Forgatag. A szervezők egy sztárvendéggel is kedveskedtek a kilátogatóknak.

Náray Erika

Utolsó alkalommal is nagy számban látogattak ki az Adventi Forgatagba. A Városház tér mindegyik alkalommal megtelt emberekkel. Ezúttal a Szabad Szombat Táncegyüttes produkcióját tekinthették meg első körben a helyiek.

Az együttes után az ÓMI Zenés Színház társulata lépett a színpadra. Felcsendültek az elmaradhatatlan karácsonyi dalok, mint például a Jingle Bells és a Feliz Navidad is.

A sátrakban ez alkalommal is számtalan kézműves termékkel találkozhattak az arra járók. Utolsó alkalommal is fogyaszthattak a forró csokiból és forralt borból, amik a hétvégék alatt a legkedveltebb termékek voltak.

A negyedik vasárnapi ünnepségre a szervezők egy sztárvendéggel is kedveskedtek a kilátogatóknak. Hetekkel ezelőtt indult el az ÓMÉK-Olvasó közösségi oldalán egy játék, amiből következtetni lehetett a fellépő személyére. Náray Erika Egerben született, így nem ismeretlen neki ez a környék.

A művésznő több dalt is előadott. A fellépés egyik pontján pedig az apróságokat is színpadra szólította, így a szerencsés gyerekek vele együtt énekelhették el az egyik legismertebb magyar rajzfilm főcímdalát.

A produkciót követően pedig Riz Gábor, országgyűlési képviselő, miniszteri biztos és Bodnár Dániel, görögkatolikus parókus közösen gyújtotta meg az utolsó gyertyát az adventi koszorún, ami a szeretetet jelképezni.

Forrás: www.ozd.hu

Twitter
Vissza