Siker – Hatalmas tömeg a Hétvölgy Fesztivál első napján, ma jön a folytatás

Tömegeket vonzott az V. Hétvölgy Fesztivál

Az első napon Kollányi Zsuzsi, a Sunrise, Radics Gigi, a Remorse és a Balkán Fanatik lépett a színpadra. A szervezők látványfestéssel és sok más programmal is készültek a kilátogatóknak. Ma is folytatódik az esemény, így szombaton is érdemes lesz megjelenni az Ifjúsági Parkban.

Utoljára 2019-ben rendezhették meg a Hétvölgy Fesztivált Városunkban. A koronavírus járvány miatt ugyanis nem volt erre az eddigiekben lehetőség. Azonban most újra megszervezték a fesztivált, immár ötödik alkalommal. Kora délután kezdődtek meg a programok, amikor is a látványfestés rejtelmeibe nyerhettek betekintést az Ózdi Képzőművészeti Egyesület jóvoltából az arra járók.

Két színpadot is felállítottak, ami azt a célt szolgálta, hogy a fellépők gyorsabban követhessék egymást a pódiumon. Az első előadó Kollányi Zsuzsi volt a kőszínpadon, aki a 2008-ban alakult StereoTone zenekar énekesnője volt hat éven keresztül. Őt követte az úton felállított emelvényen a Sunrise együttes. Fél nyolctól már Radics Gigit hallgathatták a jelenlévők a park közepén, aki az egyik népszerű tehetségkutatót nyerte meg még 2012-ben. A Remorse banda által játszott zenére pedig újból a főúton tombolhattak a rajongók. Este tíztől pedig a Balkán Fanatik szolgáltatta a talpalávalót a közönségnek.

Szombaton délután fél öttől indul a fesztivál. A mai nap folyamán a Highland Bastards szórakoztatja a nagyérdeműt, ezt követően Dr. Brs, Singh Viki és Berkes Olviér érkezik. Az utolsó előtti fellépő az ózdi rock-blues zenekar, a Nagyanyám Blues-a. Az est sztárvendége pedig a Blahaluisiana együttes lesz. Vasárnap pedig a gyerekeké lesz a főszerep, akkor a Városi Gyerek- és Ifjúsági napra várják az apróságokat a parkban. Itt lesz Varga Feri és Balássy Betty, valamint Curtis is.

Forrás: www.ozd.hu

Twitter
Vissza