Turisztikai verseny

Három ózdi intézmény is szerepel az Év Turisztikai Attrakciója verseny mezőnyében. A megmérettetésben a Nemzeti Filmtörténeti Élményparkra, a Digitális Erőműre és az Ózdi Muzeális Gyűjtemény és Gyártörténeti Emlékparkra lehet a voksokat leadni. A hatodik alkalommal meghirdetett versenyt Magyarország egyik legnagyobb szálláskereső portálja hozta létre.

Ózdi Muzeális Gyűjtemény és Gyártörténeti Emlékpark

Több kategóriában is keresik a turisztikai létesítményeket, amelyek sorrendje a vendégek véleménye, és egy szakmai zsűri értékelése alapján áll majd össze. Tavaly díjazták például a Turizmus Szakma Példaképét is, illetve ifj. Papp Imre-emlékdíjat kap az, aki újszerű utazási terméket kínál. A verseny egészen október 31-ig tart. Az első helyezett egy háromszázezer forint, a második helyezett kétszázezer, a harmadik pedig százezer forint értékű online megjelenést kap az oldalon. A szavazók között a szervezők tizennégy álomutazást is kisorsolnak a verseny végén. Voksolni a www.szallas.hu internetes oldalon lehet.

„Az év szállása, az év turisztikai települése mellett, idén egyébként másodjára adjuk oda az év turisztikai attrakcióját is annak a bizonyos három nyertesnek. Fontosnak tartjuk azt, hogy a rengeteg kemény összetett munka, ami egy-egy attrakciónak az üzemeltetésével jár, ezt mi valamilyen formában az utazó közönséggel megháláljuk” - mondta Keresztes Nóra, a szallas.hu marketing menedzsere.

Forrás: www.ozd.hu

Twitter
Vissza