Mentsük meg a Télapót!

Gyermekeknek szervezett Mikulás-váró programot az Olvasó. A színpadon az Apolló Színház társulata adott elő egy darabot Mentsük meg a Télapót címmel, amelynek története magával ragadta a legkisebbeket és szüleiket. A fehérszakállú minden gyereknek ajándékkal is kedveskedett.

Mentsük meg a Télapót

Gyerekek és szüleik várták közösen a Mikulást az Olvasóban. A színpadon igazi karácsonyi hangulat uralkodott, a manók fát díszítettek, és ajándékokat csomagoltak, a nagyszakállúnak azonban egy kis segítségre is szüksége volt. Az Apolló Színház társulata a Mentsük meg a Télapót című darabot elevenítette meg. A gyerekeknek igyekeztek átadni egy üzenetet is: érdemes jónak lenni.

„Felhívjuk mindig a figyelmet arra, hogy a Mikulásnak van mindent látó távcsöve, és egész évben látja a gyerekeket, hogy mit rosszalkodnak. De azért kell, hogy egy kicsit rosszalkodjanak, mert a gyerekekben, sőt a felnőttekben is benne van egy kis rosszaság. De ennek is van egy határa, és tudják, hogy ha nagy rosszaságot követnek el, annak bizony következményei is lesznek” - mondta Heidinger Zoltán, az Apolló Színház vezetője.

Az izgalmas, humoros történet magával ragadta a legkisebbeket, sőt szüleiket is. Az interaktív előadáshoz lelkesen szóltak hozzá, a Mikulás megjelenését pedig ujjongás fogadta. Az előadás végén a Mikulás minden gyereknek ajándékcsomaggal kedveskedett, és arra is lehetőség volt, hogy közös fotó készüljön a Télapóval.

További fotók>>

Forrás: www.ozd.hu

Twitter
Vissza