#Vanképedhozzánk? - Fotópályázat

Ragadjátok meg a pillanatot, mutassátok meg az élményt, a közösségi történeteket, amelyekre a művelődési házak sokszínű programjai során bukkantatok!

A Magyar Népművelők Egyesülete ebben az évben is meghirdeti fotópályázatát a Kultúrházak éjjel-nappal programsorozatot és a kultúrházak tevékenységének népszerűsítése érdekében.

A pályázatra minden fényképet szívesen fogaduk, amelyek megfelelnek a következő kritériumoknak!

207_0_300.jpg

A pályázat feltételei, a benyújtás módja:

A fénykép a hazai és határon túli magyar közművelődési intézmények és szerveztek közösségi rendezvényén készült. Ilyenek a művelődő közösségek amatőr alkotó és előadóművészeti csoportok próbái, rendezvényei, eseményei. Lehet téma a helyi régi és új hagyományok közös megélése, például szüret, farsang, egyéb helyi kötődésű esemény.

A fotók benyújtásának kezdete 2019. január 1. A pályázat zárása: 2019. február 14. 24.00 óra.

A fotót jpg vagy png formátumban, a lehető legjobb minőségű felbontásban, a www.kulturhazak.hu oldalon a Pályázatok menüpontban lévő űrlapon keresztül lehet feltölteni. A pályázó a fotó feltöltésével engedélyt ad a Magyar Népművelők Egyesülete számára annak kiadványban vagy internetes megjelentetésében való felhasználására. Amennyiben a beküldő másképp nem rendelkezik, úgy nevét a képek felhasználásakor feltüntetjük.

Egy fotóstól max. 5 db képet fogadunk.

Az egyértelmű azonosítás érdekében kérjük, használja a következő állománynév formátumot ékezet nélkül: szerző_neve_esemény_neve_esemény_települése_Budapest esetében a kerülete is. (5 db-nál több fotó beküldése, valamint a hibás állománynév a pályázat automatikus érvénytelenségét jelenti)

A fotók értékelése:

A kiválasztott fotókat a Magyar Népművelők Egyesülete által felkért szakmai zsűri értékeli.

A pályázat díjazása:

A három legjobb fotó készítőjét bruttó pénzjutalomban részesítjük:

  • első díj: 80.000 Ft
  • második díj: 50.000 Ft
  • harmadik: 30.000 Ft
Twitter
Vissza