Rendkívüli hangulat

Rengetegen vettek részt a IV. Hétvölgy Fesztivál második napján is. A szombati rendezvény a BringázÓzd kerékpáros programjaival kezdődött délelőtt. Az Ifjúsági Parkban összegyűlt hatalmas tömeg sok-sok kiegészítő programon is részt vehetett és több ózdi zenekar mellett Király Viktor és a Magna Cum Laude is színpadra lépett. A vasárnap gyereknapi programokkal folytatódik.

Magna Cum Laude

Ahogyan pénteken az eső, úgy a szombati nap a meleg napos idő sem tántorította el az érdeklődőket a IV. Hétvölgy Fesztivál programjaitól. A délelőtt a BringázÓzd  kerékpáros vetélkedőjével kezdődött. Ezt követően a Bolyki főút lezárt szakaszán a HegeShow elnevezésű triál bemutatót láthatták a résztvevők. 

„Most járunk itt először. A HegeShow csapatról tudni kell, hogy az ország legkiválóbb extrém sportolói alkotják, akik közül most ketten voltunk itt a társammal, hiszen mi képviseljük a triálos irányzatot. Ezenkívül van nálunk break, BMX, parkour, tehát a legkomolyabb extrém sportvilágot építjük be egy koncepcióba” - mondta Hegedűs László „Hege”, kétszeres Guinness Világrekorder és huszonnégyszeres országos bajnok triál versenyző.

A biciklis programok után kezdődtek meg a zenei előadások. Több ózdi zenekar is a színpadra lépett a délután folyamán. Fellépett a Highland Bastards, a Nagyanyám Blues-a, a Black Rose és a Mytra zenekar, de a Remorse együttes is a húrok közé csapott az este folyamán. A több napos fesztivál sokak szerint kiemelkedett az elmúlt évekhez képest, sokan dicsérték a szervezést, a két színpadot és a számos sztárfellépőt. 

„Nekem Király Viktor nagyon tetszett, mivel ő az egyik kedvenc énekesem, és nagyon jó volt az, hogy ilyen közvetlen volt, beszélgetett velünk, tapsoltatott és énekeltetett minket, és még a Magna Cum Laude-t várom nagyon, illetve tegnap kint voltam Zoltán Erika koncertjén is” - nyilatkozta Turcsányi Réka.

A szombati nap során is előkerültek az országosan ismert nevek. Az este folyamán Király Viktor, zenekara kíséretében énekelte népszerű slágereit, de a Magna Cum Laude is színpadra lépett.

„Idén húsz éves a zenekar, ezért egy húsz éves jubileumi turnét csinálunk ebben az évben, és gyakorlatilag a gerincét az a tizenhat dal alkotja, amit az Arénában is eljátszottunk februárban. Három-négy dalt azért kicserélünk, hogy egy minimális változtatás legyen, de ez mindig egy nehéz dolog, mert húsz év alatt nem is tudom hány dalunk született, és abból kiválasztani azt a 18-19-et, az mindig egy nagy, erős meccs” - nyilatkozta Mező Mihály, a Magna Cum Laude énekese.

A fesztivál második napja a Magna Cum Laude koncertjével sem ért véget. A egyedülállóan nagyszámú érdeklődő tömeg a koncertek után az Ózd város hetvenedik születésnapjának szóló tűzijátékot csodálhatta meg. A programsorozat a mai nap folytatódott, a gyereknap keretében a több előadás mellett, a híres pop-énekes Szandi is színpadra lép.

Forrás: www.ozd.hu

Twitter
Vissza