„Vastaps” Díjban részesült az ÓMI Zenés Színház

Az ÓMI Zenés Színház a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház évadnyitó ünnepségén átvehette a 2019-2020-as évad XIII. Vastaps-díját, a Legjobb Ifjúsági Előadás kategóriában.

Vastaps-díj, ÓMI

A salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház 2008-ban hozta létre hagyományteremtő céllal a „Vastaps” díjat. Azzal az eltökélt szándékkal, hogy rangos és méltó kifejezést kapjon a színházi közönség véleménye. 
A díj évadonként, az évad első előadása előtti ünnepség keretében, nyilvános színházi előadáson kerül átadásra. Olyan neves előadók részesültek az elismerésben, mint Pápai Erika, Mikó István, Piros Ildikó, Kulka János vagy Koltai Róbert.

Idén, immár másodszor, a díjátadó kilépett a színház falai közül és a közönséggel együtt ünnepelve a rangos eseményre Salgótarján Fő terén került sor.

2020. augusztusában az a megtiszteltetés érte az ÓMI Zenés Színház társulatát, hogy idén a legjobb ifjúsági előadás kategóriában a HAIR című musical nyerte el a Vastaps Díjat. A Béri László által rendezett előadást február elején mutatta be a csapat 2 nap alatt 4 alkalommal.

További fotók>>

Twitter
Vissza