[Helyi] letoltes.png

KulcsPont  KulcsPont

Helye:
ÓMI Városi Művelődési Központ KulcsPont.
3600 Ózd, Gyár út 4.

DJP mentor:
Juhászné Tóth Marianna 
Telefon: 48/570-473; 48/570-475
E-mail: kulcspont@ozdolvaso.hu

Nyitva tartás: hétköznap 8.00 - 16.00 óra

 

KulcsPontunk az Olvasó közkedvelt multifunkciós közösségi színtere. Nyugalmas szigete a csendes napi-, hetilap, és folyóirat-olvasásnak, az igényes zenehallgatásnak, meghitt baráti beszélgetéseknek, társasjátékozásnak.

A KulcsPont ugyanakkor korszerű információ-technológiával felszerelt közösségi Internet hozzáférési pont, mely széles körűen hozzájárul a digitális írástudás elsajátításához, a digitális műveltség elmélyítéséhez.

Az Internet Klub mindenki számára díjmentesen nyitott. A klub látogatói igény esetén szakember segítségével felkutathatják a tanulmányaikhoz szükséges weboldalakat, irodai szolgáltatásokat vehetnek igénybe, választhatják az e-ügyintézést, használhatják a világhálót hagyományos "szörfözésre", szórakozásra. Az információs társadalom kora minden életkorban, így az idősebb generáció részére is elengedhetetlenné teszi a modern infokommunikációs eszközök használatát. Nagy népszerűségnek örvend a kiváló hangulatú " Kattints rá, Nagyi !" tanfolyamot végzett hallgatók által megalapított "Kattints rá Nagyi!" Klub .

A Klub heti egyszeri derűs hangulatú délutánja nem csak a gyakorlásé, az e-levelezéseké, hanem a kellemes baráti együttléteké is. A KulcsPont - mint információs szolgáltató központ  segít, ha közérdekű információkra, címekre, programokra van szükséged munkát, nyelvtanfolyamot keresel   továbbtanuláshoz vagy munkaügyben szeretnél tanácsot kérni vagy ahol egyszerűen "csak úgy" jól érzed magad.

 

Ingyenes szolgáltatások:

internet, e-Közszolgáltatások, Olvasó sarok használata, Ózd Kistérség Képzési Adatbázisa, társasjáték használat, apróhirdetési lehetőség az irodában található üzenőfalon, egyeztetés alapján önszerveződő csoportok befogadása.

Térítéses szolgáltatások:

A nyomtatás térítési díja (A/4 méretben):

Fekete-fehér:
  Szövegoldal: 50 Ft/oldal
  Képoldal: 100 Ft/oldal
  Szöveg+kép: 100 Ft/oldal

Színes:
  Szövegoldal: 100 Ft/oldal
  Képoldal: 150 Ft/oldal
  Szöveg+kép: 150 Ft/oldal

A nyomtatás térítési díja (A/3 méretben):

Fekete-fehér:
  Szövegoldal: 100 Ft/oldal
  Képoldal: 200 Ft/oldal
  Szöveg+kép: 200 Ft/oldal

Színes:
  Szövegoldal: 200 Ft/oldal
  Képoldal: 300 Ft/oldal
  Szöveg+kép: 300 Ft/oldal

A szkennelés térítési díja A/4-es méretben 50 Ft/ oldal.

Laminálás térítési díja:
A/4-es méretben 120 Ft/oldal
A/3-as méretben 240 Ft/oldal