Kalmus Felicián

#randomcello

2022. január 22.

Kalmus Felicián

 

#zeneóra

Filharmónia - ifjúsági bérlet

2022. február 1. 15:30

Kéméndi Trió   

 

A dal a miénk / Csík Zenekar és az LGT dalok Presser Gáborral és Karácsony Jánossal

2022. március 25.   

Kedves Jegytulajdonos!

Korábbi levelünkben arról tájékoztattuk Önt, hogy a december 10.-re meghirdetett LGT DALOK – A DAL A MIÉNK! című CSÍK – ZENEKAR – PRESSER GÁBOR – KARÁCSONY JÁNOS koncertet Covidos megbetegedés miatt kénytelenek voltunk későbbi időpontra halasztani.

Az új időpont: 2022.03.25.

A helyszín változatlan!

A megváltott jegyei érvényesek, de ha Önnek az időpontváltozás miatt nem alkalmas, úgy a megváltott jegyeivel kapcsolatban az alábbi lehetőségeket tudjuk felajánlani:

• Beválthatja azt un. szabad felhasználású jegyre 

A szabad felhasználású jegy az eredeti jegy értékében felhasználható 2022.12.31-ig, egy Ön által választott előadás jegyének megvásárlásakor a gag.jegy.hu weboldalon. Amennyiben az új előadás jegy ára magasabb, mint a szabad felhasználású jegy értéke, a különbözetet bankkártyával kiegyenlítheti. Amennyiben a szabad felhasználású jegy értéke a magasabb, akkor akár több jegy vásárlásánál is felhasználhatja. 

Ezt az opciót az alábbi linken tudja érvényesíteni:

https://www.jegy.hu/csereszabadfelhasznalasujegyre

           • Igényelheti a jegye visszaváltását:

  https://www.jegy.hu/onlinejegyvisszavaltas

 https://www.jegy.hu/jegyirodaivisszavaltas

 

2020-ban megjelent "A dal a miénk" című albumukon az LGT kompozícióit muzsikálják abban az erős népzenei motívumokkal átitatott hangzásvilágban, amely annyira jellemző rájuk.
A Csík Zenekar, Presser Gábor és Karácsony János most egy országos turné keretében mutatja be a 2020-ban megjelent lemezt.
A közel 120 perces produkció egyedülálló látványtechnikával kiegészülve, mégis igazi Csík Zenekaros környezetben varázsolja a színpadra az 50 éves LGT zenekar dalait, ezzel is megmutatva közönségének, hogy legyen szó zenéről vagy színpadi show-ról, a tradícionális és a modern nem csak megfér egymás mellett, hanem megfelelő fúzióban egy egészen új világot is teremt ebben a rohanó, 21. században.
 
 Csík_LGT
 
Jegyek 8990,-Ft-tól
 
 

#zeneóra

Filharmónia - ifjúsági bérlet

2022. április 5. 15:30

Retno Együttes, Ózd