Farsangi Operettbál Ózdon

2020. február 28. 19.00 óra

Végre Ózdon is színpadra áll a Nemzeti Operettgála!

A nagysikerű, elképesztően látványos, professzionális operett show igazi operett-ünnep! Élő szimfonikus zenekar, fergeteges tánckar, a legnagyobb operett sztárok és természetesen a legismertebb operett dalok két felvonásban, meglepetésekkel és különleges vendégekkel.

A kihagyhatatlan előadásra jegyek a  www.ticket-shop.hu  oldalon kaphatók és 2020. január 24-től a helyszíni jegyirodában, személyesen is.
A Prémium Operett "védjegyével" színpadra állított magas minőségű produkció!

Farsangi Operettbál Ózdon  

A rendíthetetlen ólomkatona

2020. március 18.

A VSG Táncszínház új és izgalmas táncos feldolgozása hagyományosan tele van humoros jelenetekkel. A szuronyos puskát tartó fess és bátor ólomkatona a fiúknak, a valódi tüllruhás és spicc cipős balerina pedig a kisleány nézőknek okoz majd nagy örömöt. A mű különlegessége, hogy az előadás egyfajta összművészeti bemutató is, hiszen a klasszikus zenei aláfestéssel futó látványos táncjelenetek mellett néhány esetben bábjáték segítségével meséljük el főhősünk kalandos utazását!
NARRÁCIÓ is segíti a könnyebb megértést!
Csodás meseszínhelyek varázslatos váltakozása teszi feledhetetlenné a RENDÍTHETETLEN ÓLOMKATANA Tánc"Mesés" feldolgozását!

És habár az eredeti változat végkifejlete szomorúnak tűnhet, ám ebben a feldolgozásban főhőseink, a Balerina és hős társa a katona szép duettjével ér véget az előadás!

Az előadás örök érvényű üzenete pedig nem más, minthogy a hősiesség és az egymás iránti bátor kiállás tűzön vízen keresztül is győzhet a gonosz felett!

 

Az előadás megtekinthető 10.00 és 13.30 órai kezdettel.

Bérlet ára: 2500,-Ft (4 előadás) Szólójegy ára: 900,-Ft.

Jegypénztár: 06/48/570-474

 

További előadások:

Brémai muzsikusok 2020.04.08.

A rendíthetetlen ólomkatona

 

 

A brémai muzsikusok

2020. április 08.

Zenthe Ferenc Színház zenés mesejátéka az Olvasóban!

A Grimm testvérek gyűjtése alapján készült a mese zenés változata. Szereplői gazdájuk által kegyvesztett, de kedves, a kicsik számára is jól ismert háziállatok és gonosz emberekből álló betyárbanda, akik más javaiból lakmároznak, dorbézolnak egy másoktól elorozott helyen. A négy állatot sorsközösségük köti össze. Mindannyian számkivetettek, csak a jó szerencséjükben reménykedhetnek, mivel ilyen – olyan okokkal az ember meg akar szabadulni tőlük.

Az előadás megtekinthető 10.00 és 13.30 órai kezdettel.

Szólójegy ára: 900,-Ft.

Jegypénztár: 06/48/570-474

A brémai muzsikusok